Tak for 2014

År 2014 har været et spændende år med mange dejlige koncerter i både Danmark, Sverige og Norge!.

Vi har udviklet musikken og taget nye chancer og blevet overraskede ved hver eneste koncert. Tusinde tak til alle spillestederne og til alle publikummer for jeres støtte og fantastiske måde at være på.

Vi er alle steder blevet modtaget med stor varme og åbenhed. Musikken er blevet overvældende positivt modtaget. En af mine kompositioner har ligget i flere uger på 1. pladsen for mest spillede musik på P8 Radio Jazz. Tak til Storyville Records, der altid står parat til at hjælpe mig. DJBFA & Kunstrådet for arbejdslegater. Denise Thigpen for nærvær & inspiration og Gregor Elbæk for en kæmpe hjælp med hjemmesiden.

TAK <3 til: Skørping Kulturhus, Smalls/ Stars i Vordingborg, Paradise Jazz, Skive Jazzklub, Jazz 6000 i Kolding, Musikhuzet Bornholm, Helsingborg Jazzklubb, Sofiebadet på Christianshavn, Tiger Spilbar/ Copenhagen Jazzfestival, Aarhus Jazzfestival, Masnedø Fort, Pakhusscenen Nyk Sj, Viborg Jazzfestival, Gjethuset Frederiksværk, Vanløse Kulturhus, Bergen Jazzforum, Silda Jazz i Haugesund & Husnes Jazzklubb.

Jeg glæder mig meget til nye inspirerende øjeblikke og super spændende projekter i 2015.

I uge 10 har vi flere koncerter i DK.

Ved Copenhagen Jazzfestival spiller jeg med kvartetten samt danseren Anne Nyboe og lyskunsteren Martin Danielsen i Krudttønden. Vi vil gensidigt fange et øjeblik i fælles improvisation med udgangspunkt i musik jeg har komponeret.

I efteråret turnerer vi i uge 46 i Sverige og i uge 47 i Danmark. Under “koncerter” kan du følge alle mine koncerter og projekter i det nye år.

Glæder mig vildt! Jeg håber på at kunne møde dig derude…

Og så er her er tre links til videoer: “Lifetile”, “Quest for the true nightingale” og “Forest glade” fra vores koncert i Bergen Jazzforum d. 14/11/14. De er optaget af Egil Andersen. Tusind tak!

Lifetile →

Quest for the true nightingale →

Forest glade →