Quintesse

Det er vidunderligt at kunne fortælle at kvartettens helt nye udgivelse nu findes på alle streamingtjenester. Den hedder Quintesse.
Jeg har den fantastiske glæde, at Sussi Trampedach har bidraget med et foto af et hendes fantastiske malerier til coveret. Jeg er utroligt fascineret af Sussi Trampedach´s billeder. De fortæller en magisk dragende historie. Når jeg komponerer musik har jeg indre billeder. Jeg finder stor genklang i Sussi Trampedach poetiske billeder, der for mig på smukkeste vis udstråler et ærligt udtryk, der rummer mennesket på godt og ondt.

Der er releasekoncert i Krudttønden, d. 28/6 kl. 20.00.

Billetter: https://billetto.dk/e/christina-dahl-kvartet-billetter-3551…

Fra pressemeddelselsen:

Christina Dahl Kvartet kommer nu med en helt ny udgivelse på Storyville Records. Udgivelsen hedder ”Quintesse”. http://www.christinadahl.dk Christina Dahl Kvartet har releasekoncert i Krudttønden d. 9/7 – 2019 under Copenhagen Jazzfestival.

Christina Dahl Kvartet rummer nogle af de mest spændende og anerkendte musikere I Danmark. Guitaristen Niclas Knudsen, der har sit eget unikke udtryk, favner musikken med magi og skaber indre billeder. Nils Bosse Davidsen, der er en yderst kreativ og legende bassist & cellist, formår at give en rørende & sanselig oplevelse, Espen Laub von Lillienskjold, der er super idérig og varierer lydene på trommerne, tilføjer musikken en stor dynamik & energi. Kvartetten fremstår som en original gruppe med sit helt eget personlige musikalske udtryk.

Med udgangspunkt i Christinas kompositioner, der alle afspejler livet og dets rigdom af dynamik og farver, fortæller Kvartetten historier. Musikken er organisk med en åndelig og sensuel åbenhed og bringes ud i kanterne af livet med en klar lyrisk sans. Det er smukt og stærkt sammenspil, der skaber en nærværende lydillustration. Kvartetten spiller med en dedikeret inderlighed og hjertelig interaktion, hvor instrumenterne taler med hinanden, og giver et indtryk af en fælles vision og retning.

Her er links til streaming:

Spotify: https://open.spotify.com/album/7ywFTGYvZZU7Q986vt0SJl

Youtube: https://www.youtube.com/watch…

Itunes: https://music.apple.com/…/quintesse-feat-nils-b…/1465875147…

Yousee music: https://musik.yousee.dk/album/209732474/quintesse