Ny CD – Childish

Mine visioner for kvartetten er, at musikken er autentisk i sit udtryk, har en klar kompositorisk retning i form af stærke fortællinger, der er organiske i det kompositoriske og i formidlingen. Det organiske består i, at der ikke er en fast men en varieret og foranderlig puls. Det er kompositorisk baseret på sekvenser og er afhængigt af nuet. Musikken har jeg komponeret ud fra en intuitiv organisk energi, der for mig favner og afspejler livet i dets oprindelige form. Jeg arbejder i øjeblikket på en helt ny udgivelse m. kvartetten. Den kommer til at hedde Childish (barnlig) og hylder den intuitive umiddelbare sanselige væren og forventes udgivet på Storyville Records i slutningen af marts 2017.

Kort før jul tog vi i Jespers sommerhus og indspillede musikken. Vi havde to intense dage. Det var en skøn oplevelse. Jeg glæder mig vildt til at dele det med jer, når udgivelsen kommer og ved koncerter!

IMG_2020 IMG_2023 IMG_2026 IMG_2034