Novembertur 2013

I november 2013 har jeg været så heldig at turnere i Danmark med min Trio – Jesper Lundgaard, Espen Laub von Lillienskjold og med Niclas Knudsen.

Det har været en vidunderlig uge med fem fantastiske koncerter. Vi lagde ud i Ishøj på Kulturskolen og havde en intim eftermiddags koncert med elever fra MGK og publikum udefra. Musikken var dynamisk og intens fra første tone.

Dagen efter spillede vi koncert i Paradise Jazz for et meget nærværende og lydhørt publikum. Jesper havde sit mobile studie med og lavede den første ”live” optagelse af koncerterne.

I Jazzhus Dexter var der en meget hyggelig stemning. Vi havde god lyd af lydmanden Kjeld og der var en forløsende energi i musikken, der fandt overraskende nye veje.

I Jazzin´ Ribe var vi heldige at få lov til at spille på deres Senior Camp. Et vidunderligt initiativ af bl.a Martin Schack & Anita Andersen. En weekend hvor musikere fra 35 år og opefter kunne mødes og lade og inspirere. Alle var fantastisk søde og imødekommende. Vi havde en skøn aften sammen med dem og med udefra kommende publikummer også.

Vi sluttede af med en meget fin og super hyggelig eftermiddag i Jazzhors. Folk var meget glade for musikken og de sluttede af med stående ovationer! Meget rørende!

Tusinde tak til Alle spillesteder og kontaktpersoner for en fantastisk inspirerende vidunderlig uge og ikke mindst tak til Jesper, Espen & Niclas: I er fantastiske! Det er en gave at spille med Jer!!

Efterfølgende tog vi i Jespers sommerhus og indspillede al musikken på fire timer – super koncentreret. Jeg er lykkelig for, at det lykkedes. Og jeg glæder mig vildt til at andre kan høre det, når det bliver udgivet i marts måned 2014 på Storyville Records.

I den forbindelse giver vi en række koncerter rundt i Danmark.

Her er et par hurtige snapshots fra CD-indspilningen i Jespers sommerhus 19/11 2013: