Koncertrække med Trioen 2012

Fotos: Henrik Nielsen (1-3: Sofiekælderen) og Henrik Jöhnemark (4-7: Jazz i Malmö)

Koncerterne med min trio i marts har været fantastiske. Tusinde tak til alle spillestederne og publikum for Jeres utroligt hjertelige imødekommenhed. Vi er blevet mødt med en særlig varme og glæde alle steder! Vi har fået sublim behandling af alle og serveret dejlig vegetarmad hele vejen igennem.

Det har været sådan en glæde at få lov til at spille min musik med orkestret. Det giver absolut mening at få lov til at videregive mine historier og de følelser der ligger i mine kompositioner.

Vi lagde ud i Hornbæk med en skøn aften på deres forholdvis nye spillested – Hotel Bretagne. Aftenen var super hyggelig med servering af mad til publikum og musikere forinden. Vores koncert var meget intim med hyggelig belysning og stemning.

Næste dag gik turen videre til Malmø hvor Sveriges Radio optog koncerten. Den sendes snarligt på Sveriges Radio P2.

Publikum var ovenud begejstret og kom med tilråb under koncerten. Vi blev taget utroligt godt imod af alle fra Jazz i Malmø, Sveriges Radio og ikke mindst publikum.

På Musikbiblioteket i Odense havde vi en dejlig koncert med en super skøn akustisk lyd. Igen blev vi mødt med åbne og varme arme.

Herefter gik turen til Jazz 6000 hvor vi spillede i Godset i Kolding. Her har jeg spillet mange gange før. Det er altid en unik oplevelse. Vi blev taget godt hånd om både af lydfolk og Breide Nielsen (formand for Jazz 6000) og alle tilstedeværende i Godset. Publikum var også meget begejstrede.

I Sofiekælderen havde vi en super hyggelig eftermiddag i Sofie´s Jazzklub. Og som altid blev stemningen hjulpet godt på vej af vores alle sammen søde Poul.

Vi sluttede koncertrækken af i Jazzhus Montmartre. Her var jeg så heldig at få lov til at invitere Niclas Knudsen med. Vi havde en vidunderlig aften med et fuldt Montmartre. Det var en drøm for mig at få Niclas med. En stor del af min musik har jeg komponeret med harmonier i hovedet. Nu fik jeg mulighed for at høre dem i musikken på en anden måde og så endda spillet af en fantastisk musiker som Niclas. Sammen med de to andre fantastiske musikere og med Montmartres gode behandling af os musikere blev det en unik aften.