Indspilningen af Life’s Carousel

På onsdag kommer min nye cd, Life’s Carousel, på gaden. Jeg glæde mig til at præsentere den!

Efter en turné i DK tog vi til Jespers sommerhus, hvor han bor efter en ildebrand i hans lejlighed i København. Alt lydgear var gået tabt i branden, derfor havde Jesper lige fået helt splinternyt udstyr.

Alt var fint, vi havde haft fem dejlige koncerter, vi skulle i indspille næste dag, men så ringer Jesper aftenen før og siger, at der er problemer med nogle programmer i computeren. Vi kan ikke bruge høretelefoner og vi kan ikke spole tilbage og høre os selv!!! Først bliver jeg totalt opgivende og tænker: vi aflyser!! Men efter en smule polemik frem og tilbage i orkesteret beslutter jeg, at vi selvfølgelig skal gennemføre optagelsen!

Næste dag står vi tæt sammen i Jespers stue indspiller numrene i løbet af tre – fire timer. KUN first takes, undtagen den sidste komposition, som vi må give et par ekstra gange, da jeg aftenen før har været nødsaget til at lave om på den og transponere den tilbage til den oprindeligt hørte toneart i det eneste sted den kunne give mening – nemlig i Ebm. Jeg er super glad for indspilningen. Jesper er fantastisk til at styre teknikken. Det var skønt at stå så tæt. Det gjorde det ekstra risikabelt og farligt, at der ikke var mulighed for at ændre noget overhovedet teknisk – det gav musikken et realistisk nærværende øjebliksbillede.

Niclas, Jesper Og Espen spillede fantastisk. Jeg er meget beæret over at spille med dem!

Her er nogle pressebilleder, taget i forbindelse med cd’en (fotos: Maria Sattrup):